Terima Kasih Boboy ♥
Tuesday, 29 November 2011

Assalamualaikum Blogger :)


Terima Kasih Aidid Haiqal ♥ Dengan dia ku gembira , dengan dia ku ketawa , dengan dia ku bersedih , dengan dia ku segala untuk dia - hahaha -,-  Boboy , i want you to know that i'm trying my best to find you and i know how hard it is also for you to be doing the same . Please never change , Always stay the way you are , I like that way .

Okay nak story pasal hari selasa , dia datang rumah aku . Time tu petang , aku memang bosan petang tu , lagi pun cuti sekolah lah kan . So aku tak kisah dia nak datang bila , tapi wajib abang aku ada dekat rumah . Takut apa terjadi nanti , haha . Then dia balik dalam pukul 445 , yeah rasa macam dah bertahun tak jumpa dia . haha . Dia datang lepak luar jalah , nak masuk dalam macam lah boleh . Asalkan privacy sikit *haha kerek doh -,-

Time tu aku asik keluar masuk rumah ja , dia asik tinggal dekat luar sorang diri . Alahai , kesian betul boboy kita ni , dah aku tak senang and lagi pun aku lapar asik ambil roti abang aku . haha . Time duduk diam , dia cakap nak bagi hadiah dari haritu lagi , hihi . :

him : nak hadiah tak , pejam mata cepat
me : taknak , haha
him : pejam lah cepat

- sekali lagi tadi tak boleh buka , dia suruh aku masuk dalam . haha . aku pun masuk sambung main game kejap , then skodeng lah sekejap apa dia buat tapi tak nampak :( keluar balik :

him : okay , pejam cepat .
me : *tutup mata* tak sampai lagi aku dah bukak , hahaha *tercekik aku times dia pakai kan rantai untuk aku 

him : suka tak ? haha
me : mana ? tak nampak pun , haha . suka :*

Alololo , awww ♥ boyyy you so sweeett :* Walaupun jumpa atau tak , dia still suka touching . mengada ja lebih :p haha , dah lah haritu menangis depan kita , alaaatomeitomei dia menangis times tutup mata , hihi . Walaupun aku suka buat perangai kan tiap tengah malam dia nak call aku , dia still bersabar and tak nak marah-2 , dia suka cakap berbaik . Suka nya kita :* haha . Sorry kalau i suka buat you tertunggu tapi padan muka :p haha

Aku memang tak boleh lupakan times kita first jumpa walaupun belum couple lagi untill now kita still bersama kan . Alhamdulillah , kali ini aku taknak tukar-2 relay lagi , aku nak harapkan kekal hingga ke akhir hayat . Amin :) aku masih simpan lagi text-2 kita first kenal , bila baca balik sure aku tersenyum sorang diri macam Kerang Busuk . haha . Rasa sayang kau , macam mana aku sayang kan Ex-2 aku dulu tu , memang lain gila weh . I'm Sowirrueseee :p hahaha .

Even if i have a hundred reasons to leave you  , i'll look for that one reasons to fight for you But when the day comes , I swear . I will never let you go , Ever Again ♥  Tapi aku pun tahu yang aku banyak buat salah :( Aku akan tebuskan kesalahan aku tu okay ? semua orang pernah buat salah , kadangkala ada juga kebaikan untuk kita sedar apa kesalahan kita dan jangan ulangi nya kembali , tapi aku selalu ulanginya balik :(  Exam aku dah lah teruk kali ini , dia suruh aku belajar elok-2 tahun depan untuk masa hadapan aku dengan dia juga kan ? haha . Tahun depan dia PMR , aku doakan semoga terbaik untuk kau Biyy ♥


This necklace dia bagi , hihi . Aku hargai sangat-2 apa yang dia bagi and aku dah promise dengan dia yang aku akan jaga baik-2 rantai huruf A tu , Thank you Biyy :** Semalam biy nyanyikan untuk kita kan dekat luar ? alolo terharu kita boboy ♥ nak tahu dia nyanyi apa ? lagu Luahan Hati , hihi . Selalunya biyy yang nyanyi kan untuk kita times otp kan ? sekarang biyy nyanyi depan-2 pula then lupa lirik :p ahaha . serious i nak menangis times tu *dah menangis pun . haha . And i'm so happy right now , taktahu lah after this apa terjadi kan ? :)

P/S : Boboy , no matter how angry i am , i always say It's okay :') , no matter how dissapointed i am , I always say I'm fine :') . Why ? whenever you're having bad day , remember this You mean more to me me than you'll ever know because I Love You


Newer
Older