M.D.A
Monday, 23 July 2012

Assalamualaikum , dimulakan dengan Bismillah :') awak semua sihat tak ? sudah masuk pada Bulan Ramadhan yang Mulia ini , awak semua puasa tak ? apa , takk ? ! ini mustahil bagi saya xD hahhaa *prott*  saya demam act , sudah 3 hari . hmmm tapi saya tetap puasa tau , bukan macam awak tu , curi-curi makan Dairy Milk , ahahha . Saya sudah berbaik dengan Nur Syafiqah binti Sharifuddin :* eh betul ke ? mwhahaha *promm* act saya tak suka bergaduh lama-lama or what , rasa mcam .... tah lah . Anyway kita minta maaf tau baby ieka ? hihi :* saya sayang semua kawan-kawan saya , termasuk awak tau . Kalau awak buat taik , saya pun kena buat taik juga , tapi taik saya comel tau , hm :(

bahawa saya mengistiharkan saya ceraikan Aidid dengan talak 10000000x100000 + 2 , mwhahahha . Ada aku kisah ? dia bukan milik saya , dan saya bukan milik dia lagi , kami cerai pada tarikh 17.07.2012 . Saya tak kisah langsung pada waktu itu , tapi pada esok hari tetiba saya menitiskan seribu air mata , bukan kerana Si Dia , saya rasa nak menangis tengok rakan-rakan saya . saya pernah cakap pda abang saya baru-baru ini


Me : jangan risau , suatu hari nanti aku akan pergi juga bang
My Bro : hish kau ni
Me : betul apa , jangan risau . kau akan bahagia selepas ini .
My bro : * datang nak lempang* kau ni !
Me : what ?  jangan risau lah , aku akan pergi duduk sebelah nanti ! hahaha
My bro : *muka bengis* jangan ckap psal ni !
Me : ohh yeahh

mwhahaha , saya taktahu kenapa saya cakap begitu , saya cakap pada 1 syawal :') tetiba saya cakap macam tu , hmm maafkan mimi bang :( jangan risau tau , kita akan jumpa di Syurga nanti , InshaAllah :') hmmm . Okay , hampir semua dah tahu saya dengan M.D.A , who's MDA ? hmmm nanti lah depa habak dkat hang , cek tak sedio lagi , eh eh . saya taktahu macam mana kami boleh together , wuwuuu . Ask him , hahahha . InshaAllah kami kekal , AMIN :') 21.07.2012 ♥ act tak ada sesiapa pun minta , tah acano , ee pening , anyway kita sayang dia :')

Now , me and AidilFadzly semakin rapat , adek , akk sayang kan adek tau ? ingat tu :* eh awak pun sama yang tenagh baca blog ini tanpa minta izin xD hahahha , ingat ni sampai bila-bila " Aini sayang sangat-sangat dekat semua kawan-kawan , terlalu sangat sayang , hmm saya minta maaf kalau ada tersilap kata , kutuk ke , perli ke apa ke , memang manusia sering buat kesilapan , tapi kita sebagai manusia biasa , kita kena sedar bahawa Nyawa itu boleh tarik pada bila-bila masa sahaja , mana lah tahu saya tak sempat minta maaf , dah saya pergi dulu , waktu lah kita minta maaf dekat awak semua :') " - Ikhlas dari hati-

Diakhiri dengan Alhamduillah ,
Aini Shamimi a.k.a Adinda
sweetwife .
Assalamualaikum :')

Newer
Older