↓ AIDID HAIQAL ↓
Tuesday, 25 October 2011


weehuuu :) selama ni asik text cakap rindu-rindu kan ? wihaa , baru berapa hari tak jumpa dah rindu , godik nyeh -,- haha , okay . memang betul mula sweet lama-lama hancur , kan ? insyaallah tak jadi macam tu , aku teringin sangat nak relationship lama , tapi tak pernah dapat , its okay . jodoh ditangan Allah SWT :) yeah , aku relation pun paling lama 7 8 bulan ja , setahun ? tak pernah seumur hidup . yalah kan , mulut orang sana sini cotcetcotcet cakap aku ni "mempermainkan orang , ada scandle , and macam-macam " okay , aku bukan gadis seperti itu anakanak sekalian . haha . kau tahu kan aku baik ? okay then -_- kalau aku kan , if seseorang tu game aku , aku game balik , eh suka hati aku lah . tu baru balas , kalau tak memang teruk kau . oh before that ,

APA YANG BEST-NYA KACAU HUBUNGAN ORANG ? 

bagi diorang best sangat , sebab diorang jealous lahtu , kurang kasih sayang macam tu lah kan . oh manusia sekalian , tolong lah jangan kacau hubungan orang lain , biar lah dekat dia nak bahagia , ramai lagi gadis/sitampan di luar sana tu . jodoh tak kemana okay ? kalau aku kacau hubungan kau , agakagak kau rasa nak bunuh aku tak ? hah , begitu juga lah dengan aku . tapi selama ni aku sabar walaupun sehina mana orang dekat aku ni . tak semua orang sukakan dengan kita , kan ? kadang kala orang tu berpura sahaja suka , tapi disebaliknya HATI hancur . so jagalah perangai tu kalau batak sangat nak bercinta , k merepek . 

aku harap relation aku ni tak ada orang nak kacau , eh mesti fikiran kau cakap " macam lah aku batak dengan balak kau " arrghh , bodoh -,-  fikiran negative lah tu . Insyaallah , kalau ada jodoh , kita terus kan hubungan ini ♥

P/S : babe ♥ thank you make me happy today ,   Your name forever the name on my lips . I wish you told me from the start , that you were gonna break my heart . I hate the fact that you say you miss me , but you don't do anything about it . Cant sleep because I'm thinking about you . This could become a problem . Months after they broke up , he asked her if he's ever crossed her mind . She replied with , " You never left it " . She asked him if he still loved her . He replied with " I never stopped " . I did'nt know what all those love song meant until he broke my heart . Each times you love , love as deeply as if it were forever . so these seven words i pray you hold true " Forever And Always I Will Love You " . And there will come a time you'll see , with no more tears , and love will not break your heart , but dismiss your fears .     They don't know how long it takes ,Waiting for a love like this .Every time we say goodbye .I wish we had one more kiss , I'll wait for you I promise you, I will :> It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now  :'/ All people will change on their own way . Better let it go . The only thing that makes it a part of your life is that you keep thinking about it :'>  me   ♥ you aidid haiqal  ♥  

Newer
Older