ONE TWO THREE ▼
Sunday, 23 October 2011

Assalamualaikum , haha . agakagak berapa lama tak update blog ni ? yeah . memang banyak berubah dekat blog aku ni . Okay sure ramai tertanya-tanya apa dah jadi dengan relation aku ? sebelum tu , kalau ada orang fitnah yang salah seorang ada scandle , korang terus percaya ke tak ? of course YES kan ? haha . bengap -,- sebelum nak percaya tu , siasat dulu , jangan jadi macam ex aku , belum bagitahu kisah benar dah minta break ? eh aku nak menangis ? maaf lah weh , aku dah kering .

TIPS FOR YOU :-
15 Away   To Keep Relationship Working
  •  Love Each Other
  •  Don't Lie
  •  Keep Communication Open 
  •  Stay Sweet
  •  When You Get Hurt , Just Forgive And Forget
  •  Never Talk About Breaks-Up
  •  Never Say It's Okay Even When It's Not
  •  Forget About ' PRIDE '
  •  If You Say Sorry , Mean It !
  •  Dont Compare Your Pass With Your Present
  •  Dont Talk About Your Stupid Ex 
  •  Give And Take Process 
  •  Beware Of Hiss / Her Feelings
  •   When You Had A Fight , Don't Let Her Day Pass
  •  Dont Be The Perfect One , Be The Right One 
dapat ? hah . yang dah berrelationship ni , hati-hati lah kan , mulut orang mana boleh nak tutup . yang single tu tak perlu lah nak gegar kan rumah tangga orang , ramai lagi handsome/pretty dekat luar sana tu . kata orang
" cinta depan mata pergi tolak , jual mahal  " . okay , cinta tu tak boleh dipaksa , kalau orang tu taknak , taknak jalah . if dia TER-paksa accept , agakagak happy tak ? kalau yang happy tu Alhamdulillah lah kan . yang baru break tu  , chill okay :') now , aku happy sejak couple dengan Aidid Haiqal ni , yeah . tak text berapa minute dah rindu ? gedik doh -,- haha , anyway thanks make me happy boy , after this , aku malas nak couple budak jauh , nak couple budak sama sekolah ja . haha , kerek doh -,- byee

P/S : hye boy , hope kita kekal okay ? me ♥ you more :*



Newer
Older