Imissyou everybodyscuk
Tuesday, 3 January 2012

Assalamualaikum readers ,

04 january 2012 dah start sekolah , aku rasa mcam baru semalam baru masuk tadika :( hahaha , Happy New Year , sowieee late :p start sekolah mana boleh online dah en ? mana boleh pandang lappy ni dah en , bulan Nov nanti baru online maybe , alahaai rindunya bangang-2 dekat pessbuuk ni :( hahaha , I miss you uoollzzz , bagi aku tahun ni and tahun lepas sama ja , tak ada beza pun , just umur semakin meningkat ja en , tahun ni nak study lebih , nak pengsan aku dapat tahu aku turun kelas , dah lah tak sama kelas dengan Aien , Fatini and Farisha  geng-2 titeeww :( nasib baik sama kelas dengan Shahira my besties , tapi teringin juga nak memohon kelas tu pun kalau dapat lah , kelas Budi macam barai -,-

Hari ini last online , alahaaai mcam lah setahun tak online , haha . Kita akan merindui awak okay ? terutama sekali Brianna Sterra , Nur Aida Fitri , Nina , Omei and ramai lah , tapi lagi rindu akan Brianna and N.E.O :') apa itu N.E.O ? N for Nina , E for Eany , O for Omei . tapi sekarang semua buat hal sendiri , tak ada dah mcam dulu , kejap siapa ada twitter ? meh follow sat , nak promo kejap , hahaha Eyrl Eany . Kalau ada masa , eany online okay ? korang semua jaga diri , belajar rajin-2 yang bagi masih peljar sekolah , jangan nak ponteng kelas , nanti dah menyesal , padan muka :p hahaha . Yang ber-couple ni jangan ambil serious sangat , belajar dulu , bila dah ada duit , dah ada ijazah UNI , baru boleh serious or nak kahwin , times sekolah ni jangan mengada sebuk psal kaweeenn , belajar tak setinggi mana pun sebuk ja :p haha , *jkjk .

Okayokay , tadi saja tanya mak kita :-

Me : mama , boleh kan kita mohon tukar kelas ? nanti mama and ayah pergi lah mohon , takut adk tak dapat fokus ja duduk kelas Budi barai tu , mohon kelas Cerdas or cekap pun tak apa lah *buat muka :3
Mum : boleh ja , tapi takut tak ada masa , nanti kita cuba bincang dengan ayah okay ? takut nanti mama tak boleh follow , ayah kan banyak masa .
Me : yeay , tapi kesian pula dekat kawan adk Shahira , nanti dia tak ada kawan , takut dia ingat lupa kawan . Kena fikir panjang juga , sbb dia kan dah mcam bestie adk mcm Mellisa tu , biasa lah geng F.A.E.F.S . * hahaha gelak :p
Mum : kawan tetap kawan , tapi kalau kelas tu teruk sangat , kita mohon okay ? tapi dimana kita berada jua , kita kena berusaha , jangan peduli orng kata kita ni tak pandai duduk kelas bawah , biar lah dekat dorang nak kutk apa , asalkan kita kena tunjuk kebolehan kita , jangan putus asa
Me : *senyum memanjang , hahaha

okay , aku akan berusaha , asal ? nak berlumba dengan aku ? Insyaallah aku akan bukti kan kepada semua orang . Tak sabar esok nak sekolah jumpa geng kita and aidid .


To Brianna : Serious rindu you , sehari kita tak bergurau tak sah kan ? hihi , So hari ni last i online , i janji if i online , you orng first i tegur dekat twitt okay ? terharu haritu you kata rindu nak bergurau dengan kita , alahaai comelnya dia :p hahaha . Take okay gegirl ♥ Imissyou :'/

and you all's jangan ingat aku tak rindu korang , aku akan merindui , pesanan terakhir , Imissyou kawan-2 pessbuukkk , Twitter and semua :')

Newer
Older