hai
Tuesday, 7 February 2012

Hai , Hello , Assalamualaikum . rindu sangat dekat semua orang . hewhew . penat kut melawat johor , pindah johor ? serious ? entah lah guys , tak sanggup pun ada . So rindu aku tak ? haha . Laki aku pun buat bodoh en , sekarang hubungan aku dengan dia pun tak macam dulu , kalau bosan baru sama-2 cari , kalau free ? cenggitu jalah . now aku pun tak ada perasaan dekat sesiapa pun , selalunya aku tengok bulan mesti bagitahu dia tapi aku tak dapat rasa dia ikhlas dengan aku , so aku pun macam tak ikhlas dengan dia , jujur aku cakap hubungan kita orang tak macam dulu , korang nampak ja kita orang tak ada masalah tapi bertingkat tinggi masalah tapi aku diam ja , dia pun tak tahu . hmmm . Aku sayang dia tapi benci dia , aku suka dia tapi tak ada perasaan langsung dekat dia , sebab pintu hati aku ni kosong . abang aku sendiri cakap aku sukar nak menerima lelaki itu , sebab aku ni memilih and entah . hahaha .


selalu text ? memang selalu , tapi tak macam dulu dah :') semua nya sudah ber;lalu pergi itu kenangan , kawan pun tak macam dulu , semuanya pentingkan diri sendiri , sebab tu lah aku nak pindah sekolah , korang memang happy kan kalau aku pindah ? hmm , sedih sangat ada kawan macam tak ada , okay forget it . Times cuti ni ada sedih ada happy , ada peneman ada kesunyian . Aku makin chubby or kurus ? mestilah kurus enn :p hahaha okay perasan . eh ada tak macam Hana Tajima ? -->

loooaaddinggg ,...... hahaha okay gambar tu hilang  , joke* nanti-2 jalah kita masukkan gambar tu eh ? hahaha , hari ini start sekolah , eh tapi ada juga kan budak tu tak kasi aku pindah , haha . sorry lah , lama aku tak text kau , number kau hilang , now sepanjang hari cuti ni kita asik text kan ? aku tahu kau malas nak cari bini lagi , tak apa aku faham , haha . kita kan kawan ja , so tak ada lebih okay ? nanti laki aku marah kau kang and aku tak suka kawan jadi COUPLE , hewhew . Aku sayang kawan aku si Fatini , Mellisa , Shahira , Farisha and the geng , tapi aku tahu dorang tak sayang aku :')

Rindu lah nak pergi England , ramai hensem dekat situ kan :p hahaha , *gatai . okay gurau ja , kan aku dah cakap aku tak ada perasaan lagi :p hahaha . 2012 memang bosan kan ? harap ja nombor cantik tapi entah lah , hahaha . Wei aidid , aku tak ada perasaan dah , kau lukakan aku . kbye :')

Newer
Older