Gotta be strong
Thursday, 29 March 2012

Assalamualaikum , eh lama pula rasa tak updtae blog comelcomel ni , hihi . Hai , Apa khabar semua ? sihat berlaka ? macam mana result sekarang ? okay tak ? mwehahaha , okaay result eany memang semuanya okay just satu ja tak okay , dalam kehidupan first times math E , maybe lah , selalunya C and B ja , bengang tahu tak ? hewhew , so orang-orang twitter ni sihat tak ? hihi . Sekarang eany dah Bahagia tau , bulan March ni paling happy bagi eany , tak ada pergaduhan lagi , Alhamdulillah . hihi . Eany dengan Aidid dah okay dah , dah bahagia hingga ke cucu cicit tau , anak-anak semua comel berlaka , blurr mcam bapak dia , comel macam mak dia tau :p nak tengok ? nanti-nanti jalah eh :p hahahha *berangan kejap :O*


comel and sweet do budak atas tu , aididdddddddddddd , ni anak kita kan ? sweet macam mak ayah dia juga :p hahaha aku ni kuat berangan kan ? hewhew . alangkah bahagia nya aku , mwehahaha , eh kesian dekat budak-budak sekolah eany , selalu kena bahan dengan eany , aidid pun kena :p hahaha , padan muka , siapa suruh tak jaga buku form 1 kau tu , hihi , Aiiiddiiddd , comel lah ayat-ayat did dekat penulisan form1 , hihi . mana kita jumpa ?  times tu guru kelas eany Pn,Hafisah , suruh ambil buku dekat meja dia , times tu tengah cari-cari , last-2 , kawan eany Si Shahira tu nampak buku aidid , so eany tengok lah takut salah orang , rupa-rupanya betul aidid punya :p eany pun ambil lah kan :p hahaha , esok harinya , eany tunggu lah dekat canteen , nak tunggu suami tercinta katakan :p hahahahhaha . lepas dah terserempak tu , dia sepak kaki kita :( then dia blah cengitu ja , what ? eany pun tarik lah tangan dia , eany suruh aidid baca buku tu , then dia ckap " eee buku siapa ni , tak kenal lah :D " dengan muka malu dia tu , eany ckap lah " comel " hhahaha , lepas tu dia lari ckap " times tu tulisan malas " sambil tutup muka sampai balik , hahaha . dia suruh kita simpan buku tu :p hihi . Aidid , kita baca buku aidid ni setiap hari tau ? and eany akan jaga okay ? hihi :*

Newer
Older