Virusing Club ;)
Saturday, 17 March 2012

Assalamualaikum , hai

Hah , sekarang eany buat blog baru , tapi blog baru tu hanya untuk Tuto ja , tapi buat masa sekarang Tuto eany sikit ja , sebab tuto tahun lepas , eany terdelete :( huwaaa , sedih , so eany buat tuto lain , tapi buat masa ni , eany baru buat 3-4 ja , sebab lepas ni tak dapat buat sangat dah , sebab laptop kena tarik lepas ni , sedih nya , so ni  BLOG TUTO . Hah , nak bagitahu ni , nak masuk tak club eany ? okay club eany hanya untuk blog comel-comel , tapi bagi eany better orang berdekatan ja , sebab senang nak bahagi kan , siapa masuk dapat juga hadiah , hadiah dia omey tau ? hihi . Tapi kena bayar sebulan RM 6/15 ja . untuk apa ? yalaah , untuk hadiah korang juga and untuk Tuto blog juga and club ni , club ni eany ambil 15 orang ja , siapa cepat dia dapat !

Nak masuk ? sila bagi apa yang patut , and sila pergi ke Twitter eany okay ? daftar ? tak apa , club ini hanya start dari 17mac-25june . after that month , tak perlu bayar lagi . Duit tu bukan untuk shopp okay ? nanti masing-2 dapat hadiah comel . Lagi berapa hari ja kan nak start sekolah ? okay , macam mana nak masuk kalau laptop eany kena ambil ? tak apa , eany always online twitter , so jangan risau okay ?

Dah start sekolah ni jaga diri elok-elok , belajar elok-elok . Dengar cakap mak ayah , jangan nak dating ja ;) hihi , okay selasa ni , Eany&Aidid nak masuk 5 month , sekejap ja rasa dah nak masuk 5 months , eany harap hubungan kami kekal , InshaAllah :') hadiah eany dekat dia pun dah berlambak , mwehaha .


Newer
Older