Thank you :')
Wednesday, 14 March 2012

Assalamualaikum , sebelum ni asik kisah sedih ja en ? nah amik yang happy pula :p hahaha . Tengah hari tadi , hampir nak bersiap ke sekolah , what ? aku gila ke apa ? cuti sekolah nak sekolah , bila sekolah nak cuti . Inilah nama pun murid kan . petang tadi aidid nak sangat datang , nak bagi hadiah katakan , aku pukul 4 petang baru mandi , dia dtang pukul 405 , what the . haha . pukul 445 baru keluar , kesian tunggun lama :p ni dia bagi :-


Thank you Muhammad Aidid Haiqal ♥ tadi taktahan tengok muka dia , sebuk nak minta maaf . sebab suka bagi aku marah selama ni and menggedik :3 ohhh mmyyyy , malu aku . haha . Abang aku geram sebab tak sempat nak sound aidid , muwahaha . kesian kau bang , tu lah ejek aku lagi , ni kena dekat kau pula . Alhamdulillah :3 yalah selama ni aku geram dengan perangai kau , dari tahun lepas kau tahu ? setiap hari kau cakap " yalaah , i minta maaf . i janji tak akan buat you sakit hati lagi " blablabla , aku pun dah bosan apa kau cakap . cakap mengalah kan janji anjing -,- nak tergelak aku baca status aku dengan aidid :-

hahahaha , bila baca balik sumpah lawak -,- pakwe makwe gaduh dekat status . hewhew . sweet ja enn ? hahaha. Anyway kita orang dah berbaik balik . gaduh macam mana pun , tak akan break kan ? InshaAllah , kalau ada jodoh :') act , tak suka sebut perkataan break . hmmmmmmmmmmm , sorry aidid . tercakap times tu :'/ dahdah , lupakan ja . sekarang kita dah bahagia kan ? like husband&wife . wuuu , alangkah bahagia nya aku dengan kambing ni . haha . berangan lebih , jerawat pun lebih naik dekat dahi :3 tadi malu jumpa aidid dekat penampal demam dekat dahi aku ni , huwaaa :'( kesian aku demam-2 pun nak jumpa dia , dia pun rasa panas ke tak . like brother&sister . hihi . dari hari ahad demam untill now , bila nak sihat ni wooiii ? bear tu omeeyyy tak ? tak omey ? okay fine fine fine :( haha . bukan main lagi balut cantik ja , bila dah f2f baru nak tulis kad ucapan ? apaa ni aidid woi ? buat malu kaum adam ja , hahaha . Biasa lah , anak orang kaya kena gigit nyamuk dah menggelabah , haha . rilek lah , nyamuk tu comel tau :p

Okay , dah lewat malam . so nak tidur . thanks bagi bear tu ♥ kita hargai sangat , rantai yang aidid bagi tu pun dah hampir berkarat , huwaa . haha . tak apa , kita tetap jaga , eh cincin , rantai , baju , name tag , kita semua tu , jaga elok-2 okay ? kalau tak , nak campak dekat loji batu caves :p haha . bye ♥

Newer
Older