April :'/
Wednesday, 4 April 2012


It's okay, I understand I am not the best for you, you can go from my life dear : '/ I know I'm a lot for one near you, I know I am I strong ego. I know you have met the best person for you, but you hide all that. I know so you pretend with me . I see you too I know, if you have met other people better than me, went from my life. I'm sorry for everything because I'm much do wrong, I shackle you, I will not give you online fb all, but that's all I do is best for you, I do not want to see the result you so bad . Kau faham kan maksud aku ? haritu aku menangis dekat sekolah , semua tanya kenapa , ramai cakap aku dah lain , masuk april ni , aku sedih sangat . Ya Allah , cukup-cukup lah tu :/ aku tak sanggup nak tanggung semua nya , aku berasa tenang sangat dapat peluk mak aku macam aku kecik-kecik dulu ,hmm . bulan 3 lah berubah segalanya , bulan 3 lah paling bahagia bagi aku , masuk April ni , aku rasa kecewa sangat , I don't know why :'/ walaupun kau selalu bermain di minda aku , tapi semua tu khayalan ja , maybe :/ kita selalu bersama , kita selalu luahkan perasaan bersama , tapi semua dah hilang dalam sekelip mata . aku masih tercari-cari siapa yang kau selalu rindukan , siapa yang kau cinta kan , siapa yang kau selalu ingati , tapi semua tu BUKAN AKU . aku tahu dah :/ I am not the best for you, please understand that it is .


ni surat kali ke berapa tah aku bagi dekat aidid , tapi tak pernah di balas , hmmm . tak mengharap pun . Anyway yang berelationship tu , jaga lah elok-elok okay ? hmmmm .

Newer
Older