*fuhfuhfuhfuh*
Tuesday, 1 May 2012

Assalamualikum semua , apa kahabar ? sihat berlaka ? dinda kurang sihat sbb batuk dari hari tu lagi :( eh cuti dah habis , alaaa :( bessstt sangat time holiday dengan saudara and family semua . eeee nak cuti lagi :p blog dinda everytimes tukar blogskin kan ? biasa lah , dinda dah bosan dengan skin lama , lagi pun rinddduuu sesangat dekat blog kesayangan ni and comel *ambil kan baldi sat* haha . eh aku sayang kau lah , bukan kau , belakang kau , eh bukan lah . kawan kau tu , eeee kau bengap kenapa ? kau suka budak yang tengah baca blog aku ni :( *perasan lah kau* haha .

act banyak lagi , tapi buat apa nak masukkan banyak-2 right ? hewhew , mama papa bila nak holiday lagi ? rindu sangat nak pi terjun laut :( hmm *lap air mata* times ni banyak sangat kenangan manis , masuk jungle tergolek 2 kali -,- hahahaha rindu nak waterfall , rindu nak main ketam dengan waterfall , rindu nak main air dekat water fall , bila nak pi lagi ? ??? barang dekat situ memang mahal , seciput pun dah berapa ringgit , haih . eh keropok lekor dekat Mersing,Johor lagi sedap dari terengganu , lagi murah daripada Terengganu , terengganu banyak tepung ja -,- Mersing lagi KAUUWWWW okay ? lol , haha dinda rindu nak pi tanjung gemuk , paklong cakap maybe pi redang times cuti 2 minggu ? betul ke ? besstt nya ! ?*huraayy*

adikadik manis , dinda rindu korang semua , you'll miss me? no ? what theee cuuttee -,- mesti you'll rindu dinda kan ? ee suka nya *bangga* lol , exam dah dekat , so dinda kena studyslow , lol . eh why nama dinda ada dekat toilet sekolah ? eee menyampah lah , sakit jiwa dinda -,- hmm hari isnin tak dapat datang sekolah nak jumpa kanda :( hmmm tak apa , hari lain ada kan ? huaahua . weh korang , jangan sweet sangat boleh ? pleeaaseee lah jangan :( sebb dinda lagi sweet :( hihi .


pandangan pertamaku sungguh manis , engkau lah segalanya *bukan kau k*lol , jika kau cinta terakhir aku , berkata-kata kan sahaja pada diriku , aku sungguh mencintai dirimu wahai kekasih . Ahaakss , dinda tak suka jiwang-jiwang sangat ni , rasa nak muntah , rasa nak nucklear ja , biar mati terkakang . hahahha .

Newer
Older