A.K.S.A.T
Saturday, 16 June 2012


Assalamualaikum readers , hari ni hari apa ? saya lupa lah . maklum lah dah nyanyok :') hihi . nak kongsi cerita tetapi tak nak kecoh lah kan , malas nak story " full story about us" ~ lol . sebelum genap 8 bulan , kami mesti kena gaduh . tak tahu kenapa , ada ja yang tak kena . ke saya ni "cemburu buta" oh nono , for the first time lah kan kalau saya "cemburu buta" . hmm . saya bukan apa , nak dikatakan kali ke -7 or kali ke-8 dia buat saya macam ni . nak dikatakan , lebih dari 10 kut saya bagi dia peluang , for the first time saya bagi orang banyak peluang . kawan saya ada yang suruh break , ada yang tak . saya tak tahu nak kata apa sekarang . Bagaimana pula awak ? hmm , memang jodoh tak kemana , tetapi kalau kita tak guna peluang jodoh tu dengan sebaiknya . memang lah sampai bila tak ada "laki bini" kan ? tak semua benda kita kena terima , kita perlu tahu sebalik berlaku tu ada hikmah dan ia nak kita tebusi berlaku itu . Berlaku itu sama juga dengan ganjaran . Tapi tak semua benda kita kena tebusi dan menerima . Nanti bertambah lah masalah kan ? hmmm . 


Kalau lah saya ni TABAH , dah lama saya tak menangis . eh saya tak menangis k , saya tahan ja air mata ni . saya cover line ja depan family , saya tak nak kesedihan ni membawa ke family kan ? kalau dorang happy , kita pun kena lah happy juga , tak kan nak monyok macam minah karipap awak tu ~ haha :'> saya cuba untuk senyum , saya cuba untuk gelak , saya cuba untuk melupakan , saya cuba seadanya , tapi saya dapat TEBUS semua tu . Tapi saya tipu diri saya dan awak semua yang saya ni OKAY dan HAPPY . hmm maafkan saya :'/ saya tak nak awak semua tertanya-tanya . hmm saya tahu saya dah luah kan perasaan dekat Twitter , tapi saya tak tahan . hmmmm . Tadi awak merayu dekat saya untuk terima awak balik , tapi awak pun tahu kan saya masih sayangkan awak ? tapi satu ja saya minta , cari orang lain boleh ? hmmm :'/ saya tak nak "kongkong , cemburu buta or what lagi terhadap awak " :'/ 



Surat Buat Awak  :')



Awak , kalau lah awak ditempat saya , confirm awak pun salah anggap kan ? saya hanya buat awak SATU KALI ja , tapi awak dah buat banyak kali . Saya ni perempuan , lemah . Tapi saya tunjukkan yang saya ni KUAT di hadapan orang ramai . Tapi saya ni lemah sebenarnya :'> awak ingat lagi kes tu ? confirm ingat kan ? macam tu juga saya rasa . cuba bayangkan awak buat saya 10 kali dan saya hanya buat awak sekali , dalam masa 8 bulan ? belum setahun lagi tu . Saya tak tahu nak cakap macam mana lagi . Awak pun tahu kan , saya tak lama duduk dekat HC and gombak tu , saya pindah asrama tak lama lagi . tuptaptuptap , tantah saya dah pergi kan ? hmm :( selain saya luah dekat twitter , saya luahkan dekat bestie saya "Ain , Alifah , Shahira , Fatini , Farisha " . tu ja bestie saya wak :') awak ingat kali pertama saya benci awak sebelum kita couple ? beribu alasan saya bagi dekat awak , hanya hendak menjauhkan diri dari awak . Tapi Awak dah gali-gali hati ini supaya terbuka untuk awak . Ingat lagi times saya dekat kanten , awak menyelik tepi saya dengan senyuman awak tu then konon nak belanja saya , tapi saya tolak semua tu . #MissThatMoment2011 :'> awak cuba seadanya , dari mula saya benci awak , lama-lama tersuka dekat awak , dan mula timbul rasa sayang dan cinta . haih awak ni . hihi . Rindunya dekat awak :'/ Tadi saya terima awak balik kan ? " Jaga Kunci Hati Saya Ini Boleh ? " tu ja saya minta dekat awak . bukan Harta benda . hanya "Kunci Hati" . awak ingat tak lagu yang awak first nyanyi untuk saya ? " Luahan Hati" . Rindunya :/ lama kan kita tak otp ? lama sangat awak sejak hubungan kita rekah , hmm . Kalau hubungan kita sampai Syurga , saya bersyukur sangat awak :'/ hmmmmmm . Awak , saya masih sayangkan awak tau . Saya Terima Cinta Awak Balik tau ? :')



Thank you to my friends , Shewaa , Ain , Fatini , Farisha , Kak Elin and Kak Nanie sudi mendengar masalah kita , terima kasih banyak-banyak tau ? hmmm , saya hargai sangat dekat korang semua . Terima kasih sekali lagi , hmmmm :')



Newer
Older